ÅBYFJORDENS BLOGG

ÅBYFJORDENS BLOGG

Hundarna på Åbyfjordens Kennel

BARBETTES TOVA (Clayhill Eponine), EVITA (de Colline des Violettes),DANIELLE(Åbyfjordens Danielle) & ASTA (Blacksmith Hill Cinderella Lady) KROMFOHRLÄNDER

1:a RIKTIGA MÅLET MAT......

DagbokSkapad av Jill Blomgren ons, juli 19, 2017 18:53:54
Idag fick valparna som nu är 17 dgr gamla smaka på första riktiga målet mat. Nötfärs blandat med lite A-fil. Väääldigt populärt. En liten köttbulle fick var och en handmatas med men redan så kunde valp "Orange" ta för sig själv i skålen. Så gott de tyckte det var smiley. Det hela avslutades med lite mjölk från mamma Evita.
Alla valparna är väldigt framåt och vi tycker nästan att de känns äldre än de är på pappret. De går omkring på alla fyra benen, snabbt, de är alla välväxta och t.ex. nu så åt de ur våra händer utan vidare och det är inte alltid fallet att valpar som är bara 2½ v. förstår att slicka/"suga i sig" maten så snabbt. Vad månde bli av dessa tuffingar! Underbara är de i vilket fall! smiley
Valparna har också varit ute idag lite längre stund än igår och Evita fick ligga ute och dia dem vilket var skönt för henne då hon tycker att det är väl varmt i valplådan trots att den är stor och rymlig 150 x 200 cm. Där har ju valparna två fällar på halva delen och resten är täckt av tidningar och redan så går flera av dem till "tidningsdelen" och kissar. Otroligt duktiga är de.
Nu är som ni förstår den lugna tiden över och nu kommer det att hända mycket i form av korta utevistelser, riktig mat samt mer kel med oss. De älskar när man sitter i valplådan och böjer sig ner och håller armarna runt allihop och pratar/pussar, med/på, dem. Då brukar de slappna av och somna ganska snart.
Sommarväder har vi ännu, helt fantastiskt! Tror tyvärr att det snart kommer regn(även om det behövs) men ändå!

Ha en fin vecka alla!!
Vi hörs........
Jill

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Gunnel fre, juli 21, 2017 08:58:40

De ser väldigt fina ut! Bra påbrå :)! Längtar så efter att få komma upp till er alla! Kramar till er alla från oss alla