ÅBYFJORDENS BLOGG

ÅBYFJORDENS BLOGG

Hundarna på Åbyfjordens Kennel

BARBETTES TOVA (Clayhill Eponine), EVITA (de Colline des Violettes),DANIELLE(Åbyfjordens Danielle) & ASTA (Blacksmith Hill Cinderella Lady) KROMFOHRLÄNDER

VALPAR VÄNTAS.....

DagbokSkapad av Jill Blomgren fre, juli 20, 2018 15:24:07
Nu vet vi med säkerhet att Danielle väntar valpar. Blir det som planerat så bör hon få dem omkr. 10 augusti. Leverans efter 8-9v.
Mycket har hänt sen sist.: Besök av gamla (res)vänner, Linda äldsta dottern, och firat midsommar här med Gunnel och själva har vi varit iväg och haft överraskningsparty för vår Johan som fyllde 40 år samt nu sist var vi i Skåne en vända och hälsade på Anna & Morten som har Yqueme ( Åbyfjordens Greta) och självklart en vända hos Gunnel i Lerberget.
Vi har ju som alla märkt en sommar som verkligen varit/är otroligt härlig med varmt och soligt väder. Lite för torrt och varmt för våra bönder dock smiley Tur att vi inte har valpar nu för det är nästan för varmt. Hoppas på fortsatt fint väder i augusti och september med mer lagom temperaturer och även lite regn emellanåt. Det är såå härligt för valpar att kunna vara ute mycket!
Vi ser fram emot augusti och hoppas på många fina små Barbetter smiley

Vi hörs...……
Jill