ÅBYFJORDENS BLOGG

ÅBYFJORDENS BLOGG

Hundarna på Åbyfjordens Kennel

BARBETTES TOVA (Clayhill Eponine), EVITA (de Colline des Violettes),DANIELLE(Åbyfjordens Danielle) & ASTA (Blacksmith Hill Cinderella Lady) KROMFOHRLÄNDER

PARNINGSRESA TILL HOLLAND....

DagbokSkapad av Jill Blomgren tis, juni 26, 2018 19:19:27
Senast jag skrev så hade Danielle börjat löpa så en 8 juni bar det av till Holland för parning med Bowie, (Barbedoux Mr Bubble lolly). Vi reste med Stena ner till Kiel och sen körde vi med husbilen den långa vägen till Baarn i Holland..Det var en massa vägarbeten genom hela Tyskland och när vi kom närmare så var det tät trafik runt alla större städer som vi passerade så resan tog över 8 tim. med lite rastning av hundarna istället för beräknade ca 6 tim.
Men tillslut kom vi fram och Bowie var där och mötte oss. Det blev kärlek direkt och efter en lyckad parning och lite prat med Brigitte och Nelke så åkte vi till "vår" camping Zeven Linden som var jättefin.
Söndagen var vi runt lite i Baarn Vi promenerade dit genom skogen och det skulle vara ca 3 km dit men det blev en mycket längre promenad ca 1 mil för alla stigar gick runt och ingen utmärkning någonstans, Vädret var toppen sol och lagom varmt så det var ändå väldigt härligt.

På måndagen parades hundarna på nytt med ett lyckat resultat.På em började vi åka norrut igen. Bakum var ett jättefin liten ort utanför Bremen och där stannade vi på en ställplats alldeles utanför centrum. Tanken var först att vi skulle åka/köra via Tyskland hem men vi ångrade oss och tog Stena tillbaka. En sådan liten miniutflykt som att åka till Göteborg-Kiel fredag till söndag kan jag verkligen rekommendera God mat, bra hytt, bra shopping och en heldag i Kiel. Jättetrevligt! Dessutom så hade vi toppenväder på nerresan med ca 25grader och spegelblankt hav, hela kvällen. Satt ute på däck (med hundarna) och pratade med några trevliga personer.
Nu hoppas vi på att det "tar sig" och blir fina friska valpar.

Vi hörs...…..
Jill