ÅBYFJORDENS BLOGG

ÅBYFJORDENS BLOGG

Hundarna på Åbyfjordens Kennel

BARBETTES TOVA (Clayhill Eponine), EVITA (de Colline des Violettes),DANIELLE(Åbyfjordens Danielle) & ASTA (Blacksmith Hill Cinderella Lady) KROMFOHRLÄNDER

THAILAND MM....

DagbokSkapad av Jill Blomgren lör, mars 10, 2018 17:54:05
Ja, vad har hänt sen sist. Jo vi har varit på semester i Thailand 14 dgr i februari. Det var länge sen vi var på semester själva 2014 var det senaste vi gjorde en långresa. Förr åkte vi varje år men nu för tiden har det varit valpar på G nästan varje år vid denna tiden. Härligt hade vi det. Vi var på Koh Samui och Koh Phangan så vi flyttade runt lite vilket alltid är kul. Så nu har vi haft 14 dagar med riktigt sommarväder, ätit mycket god mat samt träffat flera trevliga människor.
Hundarna fick vara på pensionat i Färgelanda Stjärnmossen och det kan vi verkligen rekommendera. De var nöjda, lugna och verkade haft det kanonbra. Synd att de inte kan berätta själva smiley.
Nu har vi varit hemma ett tag och kommit in i rutinerna igen. Tyvärr har våren inte kommit än men det är iaf ljusare ute och det är nästan det viktigaste. Vinter har vi verkligen haft i år med många köldgrader i över en vecka samt snö men inga mängder.
Zoya (Åbyfjordens Fleur) har vi passat nu i veckan som gått så det har varit full rulle.

Nästa vecka börjar vi på kurs Rallylydnad som äntligen blir av i år. Det ska bli superkul!

Vi hörs.....
Jill