ÅBYFJORDENS BLOGG

ÅBYFJORDENS BLOGG

Hundarna på Åbyfjordens Kennel

BARBETTES TOVA (Clayhill Eponine), EVITA (de Colline des Violettes),DANIELLE(Åbyfjordens Danielle) & ASTA (Blacksmith Hill Cinderella Lady) KROMFOHRLÄNDER

POSITIVA TECKEN ....

DagbokSkapad av Jill Blomgren mån, maj 29, 2017 15:16:11
Ja nu har det gått ett tag sen jag bloggade sist. I början av förra veckan hade vi finbesök av BB med matte & husse , Lena & Staffan. Det var så trevligt att ha dem här. BB var till en början lite lite avvaktande men efter en stund kände han igen oss och då var det ingen hejd på pussandet och "skrattandet" Man blir såå himla glad när våra valpar blir så glada att se oss!
BB (Åbyfjordens Boss aka Billy) är en av de 11 valparna som vår Kromis, Asta, fick 16 mars 2015.

Denna helgen har vi varit i Skåne igen då 2 av barnbarnen fyller år. Vi var också på en camping en natt med husbil och det var riktigt trevligt för det var ett tag sen vi campade. Väldigt tur med vädret hade vi med 25-30 grader.


Imorgon har det gått 4 veckor sen parningen mellan Evita & Mio och om jag inte tolkar alla tecknen väldigt fel så är hon dräktig. Vi hoppas att det är så och då kommer det förhoppningsvis valpar alldeles i början på juli, med leverans månadsskiftet augusti/september.
smiley
Vi håller tummarna smileysmiley

Fortsättning följer.........

Jill